JIMMY LÖBKER
The perfect detail

Ik ben Jimmy Löbker, eigenaar van ' The Perfect Detail ' wat in 2013 begon als 'Jimmy's CarCleaning'

Het is eigenlijk helemaal niet zo gek dat ik uiteindelijk wat
met auto's ben gaan doen.
Zolang als dat ik mij kan herinneren speelde ik al uren lang met autootjes. Er waren hele bakken vol. Mijn vader maakte van hout allemaal wegen, bruggen, tunnels en zelf een hele parkeergarage. Er was zelfs gedacht aan parkeerplaatsen waar ik al mijn speelgoed auto's kaarsrecht in de vakken achter en naast elkaar kon zetten.

Vervolgens kwam de Xbox in huis waar ik natuurlijk regelmatig achter te vinden was om racespelletjes te spelen. Er lagen ook vele stapels autoboekjes in mijn kamer die ik dag in dag uit zat door te kijken. De grote posters, met meest bijzondere auto's werden op de muur geplakt. Uiteraard netjes uitgelijnd ;-

How it all started

Allereerst wil ik u van harte welkom heten op mijn website. Wat ontzettend leuk dat u geïnteresseerd bent in het prachtige vak wat ik elke dag weer mag uitoefenen. Hieronder zal ik mij aan u voorstellen en waarmee het allemaal begonnen is.

Wat ik mij nog heel goed kan herinneren is dat een van de eerste auto's die ik weer mooi mocht maken een hele grote, knalrode, Dodge Ram was. Deze ging ik dus volledig met de hand.! (handpadje en rood polijstmiddel) oppoetsen.
 

dodge ram

Eindelijk was ik 18 jaar en kon ik mijn rijbewijs gaan halen. Na 3 maanden een Suzuki Swift GTI te hebben gereden, kocht ik een Prachtige Opel Calibra 4x4 Turbo. Apetrots was ik, en stond haar letterlijk dagelijks af te likken ;-) Daarnaast verzorgde ik natuurlijk alle andere auto's netjes die we als gezin in bezit hadden. Ook de werkbus van mijn vader.
 

rijbewijs

Op mijn 14de hebben we het hele land afgezocht naar een mooie, spierwitte spitfire. Daarmee scheurde ik door de westlandse slootjes. Deze maakte ik na elke vaarrit weer netjes schoon en droog.
Na de bootjes kwamen de scooters.
6 jaar lang heb ik bij een scooter groothandel gewerkt. Bijna elke euro die ik verdiende stopte ik weer terug in mijn scooters. Hiervan heb ik er nog steeds 1 staan, die ik in 2008 nieuw heb gekocht. Ook deze maakte ik elke week weer netjes en schoon. Zelfs nu wordt hij nog goed onderhouden.

scooter

Paragraph

Op mijn 22ste jaar nam ik afscheid van de scooter groothandel. Daarna had ik nog een paar baantjes in de bezorgdienst, maar dat was niet wat ik leuk vond. Op een gegeven moment zei ik tegen mijn vriendin (nu vrouw) "ik stop met die stomme baantjes, en ga wat doen wat ik wel leuk vind!"

Het duurde niet lang voor ik wist wat ik wilde gaan doen. Zodoende hebben we een afspraak gemaakt bij de kamer van koophandel en heb ik de stap genomen om werk te gaan doen waarbij ik het wel naar mijn zin heb.
Ik woonde toen nog bij mijn ouders in, onder aan de Maasdijk ben ik daar begonnen in het schuurtje aan huis. Met een paar flesjes en een stofzuiger kwam ik een heel eind ;-)

Vervolgens zijn we verhuisd naar Hoek van Holland. Daar heeft mijn vader nog een tijdelijk schuurtje gebouwd in de tuin, zodat ik wel mijn werk kon blijven doen. Niet heel veel later verhuisde ik met mijn werk naar de Zekkenweg 75, op het industriegebied in Hoek van Holland. Daar waren we begonnen om een gedeelte van het pand om te toveren tot Detail Studio.
Een aantal jaar later kwam de bedrijfsruimte naast ons leeg te staan. Dit was een heel stuk groter. Hier zag ik heel veel meer mogelijkheden om het te maken zoals ik wilde. Samen met mijn vader hebben we dit pand omgetoverd tot Droom Studio.

Jason B.
Trainer

Jeff K. 
trainer

Ashley I.
Trainer

Josh S.
dietician

3 Jaar lang, elk vrij uurtje hebben wij besteed om het volledig van top tot teen nieuw op te bouwen en in te richten zoals ik het altijd al voor ogen zag. Ingebouwde hefbruggen, vloerverwarming, goede en voldoende verlichting, mooie wachtruimte, voldoende opbergruimte, stallingsruimte voor langere projecten. En natuurlijk moest alles zo mooi mogelijk weggewerkt zijn.

De Locatie

20 Augustus 2022.
De 'Grand Opening van het vernieuwde Jimmy's CarCleaning'. Wat een schitterende dag was dit. Familie, Vrienden, Kennissen, Klanten en iedereen die het leuk vond om een kijkje te nemen waren aanwezig op deze zonnige dag met veel prachtige auto's.

Grand Opening

April 2023.
Na 10 jaar keihard werken en heel veel geduld, heb ik eindelijk de werkplek waar ik ontzettend trots en gelukkig mee ben.
Nu vond ik het tijd dat ook de naam wat toepasselijker werd aan deze omstandigheden. Een naam die de professionaliteit en perfectie uitstraalt die ik bij elke auto hanteer en uitvoer.
 

The Perfect Detail
Your Exclusive Car Laboratory